nieuws

Nieuw particulier schadepakket Zevenwouden

Archief

Zevenwouden introduceert dit voorjaar een nieuw schadepakket voor particulieren. Ook bestaan er vergevorderde plannen voor een product voor autorijscholen, zegt directeur Rien Bazen in een interview met het vrijdag verschijnende AM.

Nieuw particulier schadepakket Zevenwouden

Gedurende de looptijd van een verzekering moet doorgaans een hele reeks mutaties worden verwerkt. "Daar stappen we nu vanaf met een nieuw product dat op iedereen van toepassing is die op een bepaald gezinsadres (samen-)woont", aldus Bazen over het nieuwe schadepakket voor particulieren. Andere plannen die Zevenwouden voor dit jaar heeft, zijn het breed in de markt zetten van het vorig jaar ontwikkelde AgriTotaalPlan (dat nu nog exclusief door
Uiterwijk Winkel Verzekeringen in Hoogeveen wordt verkocht) en de invoering van online polisverwerking via het extranet. "Verder hebben we een tussenpersoon gevonden die hoge verwachtingen heeft van een product voor autorijscholen. We zijn nu aan het onderzoeken of wij daarvoor risicodrager willen zijn."

Reageer op dit artikel