nieuws

Movir

Archief

Movir is door de sectie Mediac van de NVA voor de vijfde keer op rij beoordeeld als beste arbeidsongeschiktheidsverzekeraar. In het onderzoek worden premies, voorwaarden en dienstverlening van zes maatschappijen vergeleken. Movir scoorde het best op de onderdelen voorwaarden (8,2), preventie, polisopmaak en samenwerking algemeen (alle 7,9) en foutloze administratie (7,8). De premie werd gewaardeerd met een 7,3 (6,9).

 

Capability

Verzuimbegeleider Capability is overgenomen door De Vries Management. Jan Steenhard (44) is algemeen directeur geworden. Hij is verbonden aan De Vries Management en afkomstig van Falck in Denemarken. Capability heeft tweehonderd medewerkers in dienst. Onlangs verbraken zowel De Goudse als Reaal hun samenwerking met Capability.

 

Keuzevrijheid

Fortis ASR en De Amesfoortse claimen vergaande keuzevrijheid te bieden aan hun zorgverzekerden. De beide verzekeraars hebben betaalafspraken gemaakt met ongeveer vijftig ziekenhuizen net over de grens in Duitsland en België. Verder doen beide verzekeraars niet mee aan het preferentiebeleid geneesmiddelen.

 

Versnelde invoer

Met de nieuwe ‘Versnelde invoer’ in AfinCenter kunnen financieel adviseurs hun bestaande dossiers binnen twee minuten invoeren, claimt het softwarebedrijf Infa. Door vervolgens op ‘Verder’ te klikken is er direct inzicht in het Persoonlijk Financieel Overzicht van de klant.

 

Reageer op dit artikel