nieuws

Monuta wil af van cadeaus bij uitvaartpolissen

Archief

Monuta wil niet meer dat tussenpersonen cadeaus als spelcomputers en koffiezetapparaten gebruiken bij de verkoop van uitvaartpolissen.

Monuta wil af van cadeaus bij uitvaartpolissen

De uitvaartverzekeraar is daarover met zijn tussenpersonen in gesprek. "Alles is bij ons gericht op beter advies en een goede relatie met de klant en wij vinden niet dat de kwaliteit van het advies door dit soort acties wordt ondersteund", zegt woordvoerder Mark Debets van Monuta. "Vaak zijn er allerlei voorwaarden aan die cadeaus verbonden en moet de klant, als hij binnen een bepaalde termijn opzegt, een bedrag terugbetalen dat vaak nog fors hoger is dan de hele Nintendo. Wij merken bovendien dat onze andere tussenpersonen last krijgen van de acties, omdat hun klanten ook om cadeaus gaan vragen."

Reageer op dit artikel