nieuws

Minderheidsbelang SNS Bank in ProFinT en Offertis

Archief

SNS Bank heeft een minderheidsbelang van respectievelijk 49% en 40% verworven in de serviceorganisaties ProFinT en Offertis. De bank had vanaf de start afgelopen zomer al een financiering lopen.

 

Serviceprovider ProFinT en Offertis (een midofficeorganisatie die hypotheekoffertes verwerkt) werken in Tilburg zeer nauw samen. Directeur Adri Verboven van Offertis is blij met deze stap van de bank. "Een partner als SNS Bank geeft stabiliteit voor de tweehonderd tussenpersonen die welwillend zijn om zich bij ons aan te sluiten. Door het minderheidsbelang waarborgen we onze onafhankelijkheid in de dienstverlening; het is zeker niet de bedoeling dat aangesloten tussenpersonen verkapte SNS-kantoren worden."

 

  &nbspVolgens Verboven is de formule simpel: "Alle deelnemers krijgen bij ons de volledige provisie en bonus, precies volgens het arrangement dat ProFinT met de maatschappijen heeft. Zonder omzetrestricties of ondoorzichtige inkoopstaffels. Wij vragen een vaste fee (_ 295) voor onze diensten. Alle bonussen en provisies vergoeden wij vervolgens één op één zonder dat wij daarvan iets inhouden."

 

Reageer op dit artikel