nieuws

Miek Bouwes Financieel Planner van het jaar

Archief

Miek Bouwes is tijdens de elfde editie van het PFP-Forum in Nijkerk uitgeroepen tot Financieel Planner van het Jaar.

Miek Bouwes Financieel Planner van het jaar

"En de winnaar is: Annemieke Nieuwpoort." Om haar collega's van Finetuning Personal Finance (het bedrijf van voormalig prijswinnaar Iris Brik in Rotterdam) te verrassen, had Bouwes zich ingeschreven onder haar meisjesnaam. De jury roemde vooral de heldere communicatie over de mogelijkheden en onmogelijkheden van haar financieel plan. Bijzonder vond de jury ook de presentatie van het stappenplan, kostenbegroting en financieel plan. Naast de titel Financieel Planner van het Jaar won Bouwes ook abonnementen op tal van vakbladen en een reis naar het jaarlijkse congres van de Financial Planning Association in Anaheim, Amerika.
Foto: Miek Bouwes ontving de bijbehorende beker uit handen van Roelof Meijer, voorzitter van de Stichting Persoonlijke Financiën.

Reageer op dit artikel