nieuws

Meer dan honderd Award-kandidaten

Archief

Al meer dan honderd personen en bedrijven zijn voorgedragen voor een nominatie voor één van de veertien Nederlandse Verzekeringsawards, Gouden Schilden genaamd.

 

De verzekeringsawards worden in juni uitgereikt aan mensen en organisaties die in hun onderdeel van de verzekeringsbedrijfstak in 2008 uitmuntend hebben gepresteerd. De prijzen moeten de kwaliteit in de bedrijfstak zichtbaar maken en daarmee bijdragen aan een positiever beeld van de branche. Het Verbond van Verzekeraars schaart zich achter het initiatief van uitgeverij Kluwer en marketingbedrijf For All Finance "We krijgen een spiegel voorgehouden met lof voor de één en huiswerk voor de ander. Zo zullen deze awards bijdragen aan een opwaartse spiraal", aldus Verbond-directeur Richard Weurding.

 

  &nbspVoor de veertien onderscheidingen vormt het belang van producten en diensten voor klanten de leidraad, boven commerciële successen. Er worden onder meer prijzen uitgereikt voor de beste schadeservice, de beste adviesorganisatie en de beste werkgever. Voor meer informatie en nominaties zie: www.verzekeringsawards.nl.

 

Reageer op dit artikel