nieuws

Lamie bestuursvoorzitter De Goudse

Archief

Michel Lamie (42) wordt in april de nieuwe bestuursvoorzitter van De Goudse. Hij volgt Franswillem Briët op, die op 17 april met pensioen gaat. Briët was sinds 2002 bestuursvoorzitter. Michel Lamie is sinds 2005 vicevoorzitter van De Goudse. Daarvoor werkte hij onder meer bij Eureko/Achmea.

 

"Tijdens het bestuursvoorzitterschap van Briët heeft De Goudse belangrijke strategische stappen gezet. Zo is er een duidelijke koers uitgezet, gericht op de ondernemers met als doel de beste ondernemersverzekeraar van Nederland te worden", aldus De Goudse. "De resultaten hiervan zijn het best zichtbaar in het aandeel van de bedrijfsmatige productie die in 2008 meer dan 70% bedroeg." Tijdens de Briët-periode kwam ook de deelname in en de samenwerking met Van Lanschot Chabot en Van Lanschot Bankiers tot stand. Deze samenwerking geeft toegang tot een "belangrijke klantengroep in het groeiende bancaire kanaal".

 

  &nbspEveneens met ingang van 17 april is Geert Bouwmeester (42) benoemd tot statutair bestuurder van De Goudse. Ook hij is sinds 2005 werkzaam bij De Goudse en lid van de directie. Met zijn benoeming wordt hij de derde generatie die bestuurslid is van het bedrijf. Zijn grootvader, Geert Bouwmeester, heeft De Goudse in 1924 opgericht.

 

Reageer op dit artikel