nieuws

Klaverblad start proef met schadeherstellers Care en ABS

Archief

Klaverblad heeft de samenwerking met ABS Autoherstel en Care Schadeservice geïntensiveerd. Het gaat om een proef die mogelijk gaat leiden tot exclusieve samenwerking met beide schadeherstelketens.

 

Nu werkt Klaverblad nog samen met alle Focwa Eurogarant-schadeherstellers, zo’n 1.050 in totaal. Care heeft rond de 55 vestigingen, ABS is goed voor zo’n 90 schadeherstelbedrijven. "Met de proef willen wij de kosten wat meer beheersbaar maken en tegelijkertijd meer diensten leveren aan onze verzekerden", laat Klaverblad weten.

 

  &nbspDe samenwerking, onder het label Klaverblad Autoschadeservice, is tot nu toe ‘low profile’ gestart, maar binnenkort wordt de verzekerde op nieuwe groene kaarten bij schade naar dat label verwezen. "We gaan klanten ook op onze site attenderen op de nieuwe samenwerking."

 

  &nbspVoordelen zijn volgens Klaverblad gegarandeerd vervoer tijdens schadeherstel, overname van fabrieksgarantie, gegarandeerde kwaliteit, expertise direct door de reparateur en rechtstreekse betaling van de reparatie. De proef duurt in ieder geval tot het derde kwartaal van dit jaar. "Dan willen we een besluit nemen, maar het uitgangspunt is dat we daarna exclusief met Care en ABS verder gaan."

 

Reageer op dit artikel