nieuws

Interlloyd ook risicodrager NHP-risicopolis

Archief

Nationale Hypotheekpas (NHP) heeft ASR-dochter Interlloyd gestrikt als risicodrager voor de overlijdensrisicoverzekering die NHP onder eigen label aanbiedt.

Interlloyd ook risicodrager NHP-risicopolis

Interlloyd wordt naast het Liechtensteinse Quantum Leben de tweede risicodrager. Per aanvraag wordt bekeken welke partij de scherpste premie biedt.
"Door deze samenwerking zullen de gemiddelde premies nog lager komen te liggen", belooft NHP, die claimt dat de eigen overlijdensrisicoverzekering gemiddeld de helft goedkoper is dan bestaande verzekeringen. "Veel mensen zien graag een partij als ASR als risicodrager", zegt NHP-directeur Pieter Lijesen (foto), daarmee doelend op de problemen die banken lange tijd hadden om Quantum Leben als risicodrager voor risicopolissen te accepteren. "Vooral DSB Bank en Direktbank doen nog moeilijk", zegt Lijesen. "Daarnaast laten we hiermee zien dat we een andere partij zijn dan TAF, die ook een Quantum-risicopolis biedt."
NHP sluit zo'n achthonderd risicopolissen per maand, aldus Lijesen, die over enkele weken met een eigen franchiseketen start. Die telt in eerste instantie zo'n dertig vestigingen.

Reageer op dit artikel