nieuws

InterFinanceNed werkt samen met Rijnlandse

Archief

InterFinanceNed en haar dochters Huis & Hypotheek en het Nationale HypotheekHuis hebben de Rijnlandse en Nederlandse Hypotheekbank (RNHB) opgenomen in het productenpakket.

InterFinanceNed werkt samen met Rijnlandse

InterFinanceNed heeft gekozen voor RNHB omdat zij een aanvulling vormt op het aanbod. RNHB is een niche-speler in de hypotheekmarkt, die zich richt op de financiering van kleinschalig beleggingsvastgoed en de markt voor zakelijk eigen gebruik. Ze beschikt daarmee over bouwkundige, juridische en fiscale kennis aangevuld met actuele marktkennis. "Wij zijn blij met de samenwerking", meldt Eddie Kempers, directeur van InterFinanceNed (foto). "RNHB is een organisatie die aanvoelt wat er leeft bij ondernemers en dat is belangrijk bij de financiering van bedrijfspanden en winkels."

Reageer op dit artikel