nieuws

Interactive nieuwe tak van Faster Forward

Archief

Faster Forward, bouwer van Elements (een webgebaseerd systeem bedrijfs- en adviesprocessen voor de financiële sector en makelaardij), heeft Faster Forward Interactive  opgericht, een bedrijf dat zich toelegt op online marketing, de ontwikkeling van websites en online klantenportals.

Faster Forward had al ervaring met het bouwen van websites en wil met de oprichting van Interactive haar dienstverlening verder uitbouwen. Als directeur is Kees Haverkamp aangesteld: "Op ons portfolio staan onder'meer de websites van De Hypotheekshop, Hypodomus, Zwitserleven i-Pensioen en de Rotero groep. Op dit moment zijn we bezig met de websites van Stichting Excellent Advies en met de doorontwikkeling van de Hypodomus-website." Daarnaast gaat Faster Forward een nauwere samenwerking aan met Intersoftware, leverancier van Hypobox, Planningbox en marketing-webmodules.

Reageer op dit artikel