nieuws

ING Hypotheken mikt op zelfstandig ondernemer

Archief

ING komt in het nieuwe jaar met een nieuw assortiment van elf hypotheekproducten. Speciale aandacht is er voor koopwoningen voor zelfstandig ondernemers middels ‘ING Ondernemer in Privé’.

 

ING denkt door middel van maatwerkhypotheken voor deze doelgroep zijn hypotheekpositie in het intermediaire kanaal uit te breiden. Het concern verwacht dat er in 2010 ongeveer een miljoen zelfstandig ondernemers zijn, van wie 600.000 zelfstandigen zonder personeel (zzp). "Dat betekent dat bij één op de zes à zeven hypotheekgesprekken sprake is van een ondernemer in privé", zegt Hans Hagenaars, directeur marketing. "De afhandeling van de financiële situatie van deze klanten vraagt om maatwerk en flexibiliteit van de verstrekker. Die willen wij bieden. Wij delen onze deskundigheid op dit gebied met tussenpersonen, zodat klanten zowel rechtstreeks bij ING als via een tussenpersoon hierover advies kunnen krijgen."

 

  &nbspParticulieren en ondernemers kunnen al sinds 1 januari bij tussenpersonen en de adviseurs van ING terecht voor het nieuwe hypothekenassortiment. Sinds die dag worden geen hypotheken meer verstrekt onder de naam Postbank of ING Bank.

 

Reageer op dit artikel