nieuws

Hypotheekketens kiezen voor Nationale Hypotheekbond

Archief

Franchiseorganisatie De Hypotheek Strateeg (21 vestigingen) en Huis en Hypotheek (negentig vestigingen) gaan samenwerken met de Nationale Hypotheekbond om deelnemers op een efficiëntere manier te laten omgaan met de bestaande portefeuille.

 

De Nationale Hypotheekbond biedt informatie over lopende hypotheken om zo de adviseur te helpen meer commerciële kansen uit z’n bestaande klantenbestand te halen. Een geautomatiseerd systeem haalt dagelijks de wijzigingen op in voorwaarden en tarieven van hypotheekverstrekkers en rekent daarmee de portefeuille van de aangesloten tussenpersonen door. Is het voor een klant interessant is om z’n hypotheek of verzekeringen te wijzigen, dan ontvangt de adviseur een bericht via het systeem. De adviseur wordt ook gewaarschuwd als bestaande klanten hun woning te koop zetten.

 

  &nbspHet helpt ons om in een krapper wordende markt alle potentiële kansen op te pakken. Bovendien werkt het tijdbesparend en kunnen de kantoren er meer omzet en een sterkere klantenbinding mee realiseren", zegt Stephan Tjoe, directeur van De Hypotheek Strateeg.

 

  &nbspAlle deelnemers van De Hypotheek Strateeg kunnen zich aansluiten als lid van de Nationale Hypotheekbond. De Hypotheek Strateeg neemt het grootste deel van de kosten voor zijn rekening.

 

  &nbspOok franchisenemers van Huis & Hypotheek kunnen sinds kort gebruikmaken van de Nationale Hypotheekbond. "Door hypotheken van klanten actueel te houden wordt het risico op klantverlies aanzienlijk verminderd", meldt de keten.

 

Reageer op dit artikel