nieuws

HypotheekCompany: naar honderd kantoren

Archief

Op grond van het nieuwe concept ‘Free Franchise’ wil franchiseketen HypotheekCompany voor 1 juli dit jaar van zestig kantoren groeien naar meer dan honderd.

HypotheekCompany: naar honderd kantoren

'Free Franchise' wil zeggen dat deelname bij de HypotheekCompany voortaan gratis is. Het intermediair betaalt geen maandelijks bedrag aan kosten meer, er wordt geen provisie afgeroomd en de vierjaarcontracten hebben plaatsgemaakt voor jaarcontracten. De keten stimuleert verder advies op basis van een uurtarief, waarbij de klant de adviseur betaalt en de geldverstrekkers en verzekeraars de centrale organisatie betalen voor geleverde diensten.
HypotheekCompany wil achter De Hypotheker en De Hypotheekshop de derde positie in de top drie van hypotheekadviesketens verwerven.

Reageer op dit artikel