nieuws

Huis & Hypotheek in zee met Nationale Hypotheekbond

Archief

Franchiseorganisatie Huis & Hypotheek (negentig vestigingen) gaat samenwerken met de Nationale Hypotheekbond om deelnemers op een efficiëntere manier te laten omgaan met de bestaande portefeuille.

 

De franchisenemers van Huis & Hypotheek hebben de mogelijkheid om het eigen klantenbestand in te laten lezen in het systeem van de Nationale Hypotheekbond. Vervolgens herberekent dit systeem dagelijks de hypotheekgegevens van alle klanten. Hierbij wordt niet alleen op rente, maar ook op maandlast vergeleken. Ook wanneer één van de klanten zijn huis te koop zet, wordt hier een signaal van afgegeven. Op basis van deze informatie kan de adviseur opnieuw contact met zijn klant zoeken. Door hypotheken van klanten actueel te houden wordt volgens de Hypotheekbond het risico op klantverlies aanzienlijk verminderd.

 

Reageer op dit artikel