nieuws

‘HDN maakt belangrijke stap voorwaarts’

Archief

De vereniging HDN (Hypotheken Data Netwerk) heeft de eerste fase van het nieuwe documentbericht succesvol afgerond. “Een belangrijke stap voorwaarts, omdat essentiële stukken voor een hypotheekofferte nu digitaal kunnen worden uitgewisseld”, aldus Arjen de Bake van HDN.

‘HDN maakt belangrijke stap voorwaarts’

"Bij een hypotheekaanvraag verlangt de geldverstrekker diverse losse stukken, waardoor de samenstelling van een hypotheekdossier omslachtig en tijdrovend was", zegt De Bake. "Via het nieuwe documentbericht zijn alle stukken, van een kopie van een paspoort tot en met salarisstroken, veilig en snel via HDN uit te wisselen, waardoor de verstrekking van hypotheken sneller,veiliger en betrouwbaarder verloopt."

Reageer op dit artikel