nieuws

Hans Wilkes verlaat Sterck

Archief

Hans Wilkes (52) heeft serviceprovider Sterck en backofficeorganisatie ViaFeria verlaten.

 

Wilkes (foto) en Guido Witpen, namen tweeënhalf jaar geleden het toen nog als NIA opererende Sterck over van Henk Hulsebos. Na de bundeling van NIA, Kombo/Box Finance en ADP tot Sterck/ViaFeria (2.650 aangesloten tussenpersonen) en de overname door Afab, vindt Wilkes het welletjes. "De klus is af", laat Wilkes weten. "Het is een prima tijd geweest, maar nu tijd voor iets anders. Dat ‘anders’ zal geen serviceprovider zijn, omdat ik een afspraak met de koper heb om niet met een soortgelijk bedrijf terug te komen in de branche."

 

  &nbspDe directietaken van Wilkes worden overgenomen door Guido Witpen, die nu samen met Hilma Broekveldt en Paul Bondam de directie van Sterck vormt.

 

Reageer op dit artikel