nieuws

GeldXpert wil naar tachtig kantoren

Archief

Vorig jaar heeft franchiseorganisatie GeldXpert zich uitgebreid met vijf vestigingen en 3% omzetgroei gerealiseerd. Voor komend jaar wil de keten de naamsbekendheid vergroten en tien nieuwe franchisenemers toevoegen aan het totaal van 45.

GeldXpert wil naar tachtig kantoren

Binnen drie jaar wil GeldXpert uitgroeien naar een kantorenbestand van tachtig. Volgens algemeen directeur André Wolfs is het noodzaak de consument anders te benaderen als het om financiële producten gaat. "Wij merken dat consumenten uiteindelijk de maandlast het belangrijkst vinden in het financieel advies. Het gaat daarbij niet alleen om vandaag, maar voor de rest van hun financiële leven", aldus Wolfs. “Het gaat daarbij om het compleet afstemmen van alle financiële zaken. Daarom positioneert GeldXpert zichzelf anders dan de hypotheekmerken." Wolfs doelt daarmee vooral op de focus op financiële planning. "Dat heeft vooral te maken met het gegeven dat in de huidige kritische markt de consument niet snel tevreden is en nog altijd shopt om het beste advies te krijgen. Uiteindelijk gaat het om de visie die je als adviseur nastreeft: kies je voor de ingang bij de consument op basis van een product of op basis van de klant?"

Reageer op dit artikel