nieuws

Fusie van drie Brabantse assurantieclubs

Archief

Drie Brabantse assurantieclubs zijn per 1 januari gefuseerd en gaan verder onder de naam Fidib: Vereniging voor Financiële Dienstverleners Brabant. De gefuseerde clubs zijn Meijerijsche Assurantie Studieclub, de Oost-Brabantse Assurantie Studieclub en de Tilburgse Assurantie Club.

Hoewel het bestuur van de Federatie van Assurantieclubs er officieel geen mening over heeft, is voorzitter Willem Haasnoot wel voorstander van het samengaan van assurantieclubs die als vereniging als het ware tot het 'bestaansminimum' zijn gezakt. Hij juicht de combinatie van de drie Brabantse clubs dan ook toe. "Aan de start van de nieuwe fusievereniging kun je aflezen dat de assurantieclubs meegaan met hun tijd".
Fidib houdt komende maandag een nieuwjaarsbijeenkomst (van 16.00 tot 19.00 uur) in Oirschot (Hof van Solms).

Reageer op dit artikel