nieuws

Florius Profijt Hypotheek nu ook provisieloos

Archief

Hypotheekverstrekker Florius biedt het intermediair nu de mogelijkheid om hypotheken te sluiten zonder dat de klant daar afsluitkosten voor betaalt. Florius speelt hiermee in op de trend van advisering op basis van een uurtarief.

Florius Profijt Hypotheek nu ook provisieloos

De Florius Profijt Hypotheek zonder afsluitkosten geldt voor alle bestaande Profijt Hypotheken en aflossingsvormen. Florius komt juist nu met deze regeling, als gevolg van aangepaste wet- en regelgeving. Volgens Florius zal een deel van de adviseurs zich meer gaan richten op advisering op basis van een uurtarief. "Dan is het van belang dat de adviseur de beschikking heeft over een breed productassortiment", aldus Florius. Het rentetarief blijft hetzelfde.

Reageer op dit artikel