nieuws

FinanCenter maakt provisieregeling bekend

Archief

FinanCenter geeft provisies van geldverstrekkers (inclusief volmachtvergoedingen) voortaan volledig door aan de aangesloten tussenpersonen. De serviceprovider krijgt separaat vergoedingen voor diensten die voor aanbieders worden verricht.

FinanCenter maakt provisieregeling bekend

FinanCenter ontvangt van tussenpersonen volgens een verrichtingstarief een vaste dossierprijs, ongeacht de geldverstrekker. Het intermediair betaalt geen maandfee en hoeft zich niet te beperken tot een selecte groep aanbieders. "Transparantie geldt niet alleen voor adviseurs, ook serviceproviders moeten met controleerbare regelingen komen", vindt Menco van Deursen, directeur FinanCenter.
Met als thema 'Gratis bestaat niet, transparantie en vrijheid wel…' gaat FinanCenter op diverse locaties haar provisieregeling voor 2009 toelichten. De informatiebijeenkomsten worden gehouden in Hengelo, Arnhem, Vught en Akersloot; bureau D&O verzorgt een presentatie over het BGFO.

Reageer op dit artikel