nieuws

Eureko

Archief

Eureko heeft de overname van de Russische verzekeraar Oranta afgerond. De schadeverzekeraar was eigendom van PromSvyazCapital Group.

 

Belang Delta Lloyd in Binck

Delta Lloyd heeft een belang van 9,41% genomen in de beursgenoteerde BinckBank, sinds een jaar eigenaar van online beleggersbank Alex. Vereniging Friesland Bank heeft 9,40% van de Binck-aandelen in handen; dat was eind 2007 nog 15,09%.

 

Verzekeren & Beleggen

Onlangs heeft de duizendste tussenpersoon een aanvraag ingediend voor Verzekeren & Beleggen, de vernieuwde beleggingsverzekering van Aegon. Daarmee is een actie afgerond, waarmee de introductie alle aanvragende tussenpersonen een taart ontvingen.

 

Dela gaat digitaal

Bij Dela kunnen gezondheidsverklaringen voor de aanvraag van een overlijdensrisicoverzekering voortaan volledig digitaal worden afgehandeld. "Wij zijn daarmee een van de eersten", aldus Dela. "De verzekerde heeft dezelfde week nog de polis in huis." Tot _ 100.000 verzekerd kapitaal geldt een verkorte gezondheidsverklaring; daarboven moeten meer vragen beantwoord worden. Vanaf _ 200.000 is een medische keuring nodig.

 

Reageer op dit artikel