nieuws

Doek valt voor Villarroma

Archief

Financieel dienstverlener Villarroma uit Malden, handelend onder de naam Rob Disbergen Makelaardij en Verus Assurantiën, is door de rechtbank in Arnhem failliet verklaard.

 

Een daling van 70% van de omzet, vooral in de makelaardij, noemt eigenaar-directeur Jan Willem Bolte als de oorzaak van het faillissement. "Dan blijft er nog maar weinig slagroom over", aldus Bolte. Het faillissement is aangevraagd door het personeel. Het bedrijf had vier medewerkers. "De omvang van de schuld is zomaar een half miljoen, misschien wel meer", weet curator Sebastiaan Vos, die desondanks zegt naar een eventuele doorstart te kijken.

 

  &nbsp"Sinds de makelaardij als beroep is vrijgegeven, worden er door partijen zulke lage courtages gerekend; daar kan een normaal bedrijf echt niet van draaien", vindt Bolte. "En dan hebben we nog niet eens over internetsites zoals Marktplaats die ook concurreren."

 

Reageer op dit artikel