nieuws

Delta Lloyd en IBM uit elkaar

Archief

Verzekeraar Delta Lloyd en ICT-dienstverlener IBM verbreken voortijdig een uitbestedingscontract voor het beheer van ICT-systemen. Het contract, dat in 2004 werd gesloten, zou tot 2011 lopen en had een waarde van ongeveer _ 200 mln.

 

De uitbesteding betrof de gegevenscentra, het beheer van alle pc’s en telecommunicatie. Ook de contracten met andere ICT-partners gingen over naar IBM. De uitbesteding moest volgens de verzekeraar "de continuïteit en innovatiekracht waarborgen en maakte bovendien een kostenbesparing mogelijk".

 

  &nbsp"De contractbreuk is een gezamenlijk besluit en is uit strategische overwegingen genomen", aldus een woordvoerder.

 

  &nbspDe ongeveer 150 medewerkers die van Delta Lloyd zijn overgegaan naar IBM keren weer terug naar de verzekeraar.

 

Reageer op dit artikel