nieuws

De Hypotheker sponsort Johan Cruyff Foundation

Archief

De komende drie jaar sponsort De Hypotheker de Johan Cruyff Foundation. Er zullen op landelijk en lokaal niveau sportieve initiatieven worden ontplooid die kinderen in beweging moeten brengen.

De Hypotheker sponsort Johan Cruyff Foundation

"We wilden onze naam verbinden aan een Nederlands goed doel dat zich richt op het welzijn van kinderen", zegt Hypotheker-directeur Bas Millenaar (foto). "De Johan Cruyff Foundation past uitstekend in dat plaatje. Bovendien zochten we een organisatie waarmee we niet alleen landelijk, maar ook plaatselijk acties kunnen ontwikkelen. Er zijn inmiddels ruim 170 vestigingen van De Hypotheker in ons land en die willen graag in de eigen gemeenten sponsorprojecten op touw zetten.

Reageer op dit artikel