nieuws

Damen blijft toch voorman van de Nefeb

Archief

Gary Damen vertrekt niet per 11 februari als voorzitter van de Nefeb (Nederlandse federatie voor employee benefits-adviseurs) zoals hij eerder had aangekondigd. “Er is geen geschikte opvolger gevonden en ook de recente turbulente marktontwikkelingen maken een afscheid op dit moment niet logisch”, aldus Damen.

Op de ledenvergadering van 11 februari komt een ingrijpende koersverandering van Nefeb aan de orde, zegt hij. "Wij werken aan een model waarin we in de Stichting Registratie van EB-adviseurs iedereen die voldoet aan de PE-eisen kunnen registreren." Hierbij kan het gaan om zelfstandigen maar ook om functionarissen van bijvoorbeeld verzekeraars. Damen wil dat de Nefeb zich daarnaast focust op adviseurs die praktiserend bezig zijn en denkt daarbij aan vaardigheidstrainingen en adviesmodellen en hulp bij het gaan werken op feebasis. "Daartoe wordt er een aparte tak Nefeb-adviseurs in de markt gezet."

Reageer op dit artikel