nieuws

Conservatrix verlaagt kosten van Gouden Handdrukplan

Archief

Conservatrix heeft de kostenstructuur van het Gouden Handdrukplan aangepast. Deze stamrechtverzekering kenmerkt zich volgens de Baarnse maatschappij door flexibiliteit, garanties en lage kosten.

 

Het Gouden Handdrukplan is er in een kapitaalvariant en een beleggingsvariant, die allebei een garantie kennen: bij de kapitaalvariant wordt gemiddeld jaarlijks 4% rente bijgeschreven; bij de beleggingsvariant kan worden belegd in drie DWS-fondsen; het Eurorente-fonds garandeert 4% nettofondsrendement. De fondsen Flexprofit 90 en Flexprofit 80 garanderen respectievelijk 90% en 80% van de hoogst behaalde dagkoers ooit.

 

  &nbspMaximaal kan jaarlijks 25% van de koopsom worden onttrokken aan de polis. Wordt het bedrag niet aangewend voor het sluiten van een periodiek uitkerende verzekering bij Conservatrix, dan geldt 1% van het te onttrekken kapitaal als kosten.

 

  &nbspDe eerste kosten zijn maximaal 4%: de afsluitprovisie is ten hoogste 2%, terwijl de maatschappijkosten 2% bedragen tot een maximum van _ 1.500. Verder wordt _ 2,50 per maand aan administratiekosten berekend en 0,5% per jaar aan poliskosten. De aan- en verkoopkosten bedragen 0,5%, switchen is gratis.

 

  &nbspAfgelopen jaar werd al het Krediet Aflossingsplan vernieuwd; er staat bij Conservatrix nog een nieuw pensioenproduct voor dga’s in de planning.

 

Reageer op dit artikel