nieuws

Böttcher (Nivre) start adviesbureau

Archief

Gerard Böttcher start onder de naam Context een adviesbureau voor de expertisewereld. Böttcher stapte afgelopen zomer uit de directie van Cunningham Lindsey. Hij blijft voorzitter van koepelorganisatie Nivre.

Böttcher (Nivre) start adviesbureau

Het Amsterdamse adviesbureau richt zich op consulting, training, expertise en management: de naam Context is hiervan een samenvoeging. Böttcher wil meerdere consultants aan zijn bedrijf binden en heeft in Cees Verloop (ex-Toplis) al een voornaam persoon uit de expertisewereld gevonden. Context werkt al aan een eerste grote klus: in opdracht van een herverzekeraar wordt onderzoek gedaan naar de financiering van instellingen in de gezondheidszorg, wat de verzekeringstechnische consequenties bij calamiteiten beter in kaart moet brengen.

Reageer op dit artikel