nieuws

Arag verleent volmacht aan DAK

Archief

Rechtsbijstandverzekeraar Arag heeft een volmacht verleend aan intermediairscollectief DAK. Deze betreft het onderdeel rechtsbijstand in de nieuwe pakketverzekering die DAK-leden vanaf begin maart kunnen gaan sluiten.

Arag verleent volmacht aan DAK

Het intermediairscollectief start met de DAK-pool, een pakket aan verzekeringen waar rechtsbijstand onderdeel van uitmaakt. "Door twee verschillende serviceniveaus te bieden en processen efficiënter in te richten, kunnen ook de kleinere intermediairbedrijven profiteren van de voordelen die de grote partijen hebben", aldus Tim Schoonbergen, algemeen directeur DAK. "Wij zijn ontzettend trots dat wij als enige rechtsbijstandverzekeraar onderdeel van de DAK-pool zijn", zegt Marc van Erven, directievoorzitter Arag.

Reageer op dit artikel