nieuws

‘Aov-vangnetcampagne wel zichtbaar’

Archief

Minister Klink (Volksgezondheid) is van mening dat de campagne over de aov-vangnetverzekering wel degelijk zichtbaar is. Hij antwoordt dat op schriftelijke vragen van PvdA-kamerlid Mei Li Vos.

‘Aov-vangnetcampagne wel zichtbaar’

"In het kader van de campagne is onder meer een informatiewijzer ontwikkeld, die in een oplage van 150.000 stuks verspreid is via Kamer van Koophandels, Hoofdbedrijfschap Ambachten en organisaties van zelfstandigen (PZO, FNV Zelfstandigen en CNV Zelfstandigen). Daarnaast zijn webbanners opgesteld en is informatiemateriaal ontwikkeld voor websites. Ook is gericht advertentieruimte ingekocht”, aldus Klink. “Bij de campagne betrokken organisaties melden nu reeds een substantiële toename van het aantal aanvragen. Ook is een toename zichtbaar van specifieke vragen van zelfstandigen. De toename van het aantal offerteverzoeken en het aantal vragen geeft de indicatie dat de campagne wel degelijk zichtbaar is voor de beoogde doelgroep”, aldus Klink. Hij ziet dan ook geen aanleiding de campagne, die loopt tot 1 februari 2009, te verlengen.

Reageer op dit artikel