nieuws

‘Aov-vangnetcampagne wel zichtbaar’

Archief

Minister Klink (Volksgezondheid) is van mening dat de campagne over de aov-vangnetverzekering wel degelijk zichtbaar is. Hij antwoordt dat op schriftelijke vragen van PvdA-kamerlid Mei Li Vos.

 

"In het kader van de campagne is onder meer een informatiewijzer ontwikkeld, die in een oplage van 150.000 stuks verspreid is via Kamer van Koophandels, Hoofdbedrijfschap Ambachten en organisaties van zelfstandigen (PZO, FNV Zelfstandigen en CNV Zelfstandigen). Daarnaast zijn banners opgesteld en is informatiemateriaal ontwikkeld voor websites. Ook is gericht advertentieruimte ingekocht", aldus Klink.

 

  &nbsp"Bij de campagne betrokken organisaties melden nu reeds een substantiële toename van het aantal aanvragen. Ook is een toename zichtbaar van specifieke vragen van zelfstandigen. De toename van het aantal offerteverzoeken en het aantal vragen geeft de indicatie dat de campagne wel degelijk zichtbaar is voor de beoogde doelgroep", aldus Klink. Hij ziet dan ook geen aanleiding de campagne, die loopt tot 1 februari, te verlengen.

 

Wijzigingen

Vanuit de politiek en zelfstandigenorganisaties zijn verbeterwensen met betrekking tot de vangnetregeling aangevoerd. Deze verbeterwensen zijn door het Verbond van Verzekeraars doorgegeven aan de leden. "Wij leggen dat uiteraard niet op. Wij zijn alleen maar doorgeefluik geweest", aldus het Verbond.

 

  &nbspVeel aov-verzekeraars hebben één of meerdere aanpassingen doorgevoerd in hun vangnet-aov.

 

Reageer op dit artikel