nieuws

Al meer dan honderd kandidaten voor Gouden Schild

Archief

Al meer dan honderd personen en bedrijven zijn voorgedragen voor een nominatie voor één van de veertien Nederlandse Verzekeringsawards, Gouden Schilden genaamd.

Al meer dan honderd kandidaten voor Gouden Schild

De verzekeringsawards worden in juni uitgereikt aan mensen en organisaties die in hun onderdeel van de verzekeringsbedrijfstak in 2008 uitmuntend hebben gepresteerd. De prijzen moeten de kwaliteit in de bedrijfstak zichtbaar maken en daarmee bijdragen aan een positiever beeld van de branche. Het initiatief komt van uitgeverij Kluwer en marketingbedrijf For All Finance. Het Verbond van Verzekeraars, dat imagoherstel als topprioriteit heeft betiteld, schaart zich achter het initiatief. "We krijgen een spiegel voorgehouden met lof voor de één en huiswerk voor de ander. Zo zullen deze awards bijdragen aan een opwaartse spiraal", aldus Verbond-directeur Richard Weurding.
Voor de veertien onderscheidingen vormt het belang van producten en diensten voor klanten de leidraad, boven commerciële successen. Er worden onder meer prijzen uitgereikt voor de beste schadeservice, de beste adviesorganisatie en de beste werkgever.
Voor meer informatie en nominaties zie: www.verzekeringsawards.nl.

Reageer op dit artikel