nieuws

Afab bijna rond met provisieafspraken

Archief

De serviceprovidingdivisie van Afab heeft bijna alle afspraken met aanbieders over de provisieregelingen afgerond. Daarmee kan binnenkort definitief worden gestart met de nieuwe bedieningsconcepten Top en Excellent.

Afab bijna rond met provisieafspraken

Een tipje van de sluier licht Afab op over de overeenkomst met ABN Amro: "Zo krijgt men bijvoorbeeld via ons een provisie van 1% op de rechtstreekse productie van ABN Amro en 1% op de rechtstreekse productie van Florius." De meerderheid van de ruim vierduizend aangesloten kantoren blijkt overigens te kiezen voor het meer uitgebreide Excellent-pakket. "Wellicht kiest twee derde voor dat concept." Daarin is onder meer een verplichte WFT-audit opgenomen.
De nieuwe site van Afab is inmiddels in de lucht; die heeft afgelopen week al "grote aantallen leads" opgeleverd voor het intermediair.

Reageer op dit artikel