nieuws

‘Aanzienlijk verlies’ voor Uvit

Archief

De financiële crisis noopt ook verzekeraarscombinatie Uvit tot een strak financieel beleid, meldt Edwin Velzel in zijn nieuwjaarsspeech. “In 2008 zouden we winst hebben gemaakt als we de beleggingen niet meerekenen. Als we dat wel doen, dan hebben we een aanzienlijk verlies geleden.”

‘Aanzienlijk verlies’ voor Uvit

De focus voor Uvit zal dit jaar worden gelegd op de opbouw van de nieuwe organisatie, die in oktober aan de buitenwereld wordt gepresenteerd. De basishuisstijl voor het vernieuwde Univé is inmiddels goedgekeurd en zanger Marco Borsato is ingeschakeld om het nieuwe merk Univé extra te laden. "Verder betreden we in 2009 een nieuw hoofdkantoor in Arnhem waarmee we één Univé-hoofdkantoor hebben. Op dat moment gaan onze culturen zich echt vermengen en zitten we als één bedrijf in een gezamenlijk pand."

Reageer op dit artikel