nieuws

Aantal verzekerden groeit bij CZ en Zorg en Zekerheid

Archief

Zowel bij CZ als bij de regionale zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid is het aantal verzekerden licht gestegen. Bij CZ is er sprake van een toename van 1% en bij de Leidse verzekeraar van 2,4%.

Aantal verzekerden groeit bij CZ en Zorg en Zekerheid

CZ heeft hierdoor nu ruim 2,6 mln verzekerden in de boeken staan. Dat getal is nog zonder de polissen van Delta Lloyd en Ohra. In totaal vertrokken er 150.516 verzekerden bij CZ en schreven 174.715 mensen zich nieuw in.
Zorg en Zekerheid zag het aantal verzekerden met 9.000 toenemen tot 378.000. Hiervan is bijna tweederde collectief verzekerd. De verzekeraar wijt de toename aan zijn goede dienstverlening. "Wij constateren dat vertrekkers ook weer bij ons terugkomen vanwege onze dienstverlening", aldus een woordvoerder. "Wat verder opvalt is dat 95% tevens een aanvullende polis bij ons gesloten heeft."

Reageer op dit artikel