nieuws

Van Lanschot ontpopt zich tot direct writer voor golfers

Archief

Voor leden van de Nederlandse Golf Federatie biedt Het Van Lanschot Golfplatformverzekeringen aan tegen gunstige condities. En iedere 100ste deelnemer krijgt een geheel verzorgde golfdag met de Nederlandse golfprof Joost Luiten.

Van Lanschot ontpopt zich tot direct writer voor golfers

Golfers die zich verzekeren via www.vanlanschotgolfplatform.nl betalen geen poliskosten en krijgen kortingen die kunnen oplopen tot 42,5%. Daarnaast is er een pakketkorting mogelijk die op kan lopen tot 12,5 %. De verzekeringen, in samenwerking met Delta Lloyd, kennen een modulaire opbouw bestaande uit: mobiliteit (autoverzekering), wonen (inboedel- en opstalverzekering), reizen (reis-, motor-, caravan- en pleziervaartuigverzekering) en recht (aansprakelijkheid- en rechtsbijstandverzekering). De privéverzekeringen (zowel schade als ziektekosten) worden gesloten en beheerd via deze website. Van Lanschot is al lange tijd actief in de golfsport en is hoofdsponsor de Nederlandse Golf Federatie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.