nieuws

ONVZ: € 10.000 voor beste zorgidee

Archief

Zorgverzekeraar ONVZ daagt iedereen uit om mee te denken over verbetering van de zorg, op het gebied van kwaliteit, productiviteit of toegankelijkheid. Het beste idee wordt beloond met een vrij besteedbaar bedrag van € 10.000.

ONVZ: € 10.000 voor beste zorgidee

Het idee wordt beoordeeld op een aantal criteria: is het toepasbaar in Nederlandse zorginstellingen en is het eenvoudig en praktisch uitvoerbaar. Vervolgens wordt onderzocht tegen welke kosten en op welke termijn een en ander kan worden gerealiseerd en hoeveel mensen profiteren van het idee. ONVZ-topman Erno Kleijnenberg: "Daarbij moet het effect van het idee meetbaar zijn, zodat we duidelijk kunnen bepalen of het een bijdrage levert of een oplossing biedt aan het Nederlandse zorgstelsel". Ideeën kunnen tot 1 oktober worden ingezonden naar www.hetbestezorgidee.nl; medio oktober wordt de winnaar bekend gemaakt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.