nieuws

Nieuwe site Mijnletsel.nl wil gids zijn in letselschadewereld

Archief

Na een jaar voorbereiding is Mijnletsel.nl van start gegaan, een naar eigen zeggen onafhankelijke website voor iedereen die betrokkenen is bij letselschade. De nadruk ligt op het wegwijs maken van consumenten die te maken hebben met letselschade.

 

Mijnletsel.nl biedt een overzicht van de letselschademarkt (Letselplaza) en een encyclopedie (Letselpedia). Op Letselplaza hebben al bijna honderd belangenbehartigers hun bedrijfsprofiel geplaatst. De lijst is uitgebreid met andere spelers in de letselschadewereld, zoals WA-schaderegelingsbureaus, medisch-adviesbureaus, re-integratiebureaus en rekenbureaus. Daarnaast vindt de bezoeker er meer dan tweehonderd links naar relevante sites. Verder is er ruim aandacht voor het Keurmerk Letselschade dat dit jaar van kracht is geworden. De website is een initiatief van de Tilburgse registerexpert Hans Noordsij, voormalig voorzitter van de vereniging Nationale Letselschade Experts en voorzitter van de Nationale LetselTelefoon. Hij is ruim een jaar bezig geweest met de ontwikkeling van de site.

 

  &nbsp "Ik wil getroffenen helpen met betrouwbare informatie", zegt Noortsij. "Er bestaan al sites die de weg wijzen, maar hoe weet de getroffene wat voor vlees hij in de kuip heeft? Veel van de zogeheten informatiesites zorgen er vooral voor dat er cliënten worden gescoord. De informatie wordt eenzijdig weergegeven, waardoor de getroffene inhoudelijk buitenspel wordt gezet. Dat kost onnodig geld en energie van alle partijen."

 

  &nbspDoor de invoering van de Gedragscode Behandeling Letselschade (1 januari 2007) en het Keurmerk Letselschade (per 1 januari 2008) is de aandacht voor de kwaliteit van de letselschadebehandeling toegenomen. In juni zijn de eerste keurmerken uitgereikt aan belangenbehartigers die aan de Keurmerkeisen voldoen. Bij Mijnletsel.nl kan de bezoeker makkelijk alleen die belangenbehartigers vinden die het Keurmerk Letselschade mogen voeren.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.