nieuws

Medischevariaveilingen voor mkb

Archief

De Reeuwijkse assurantiemakelaardij SEZ heeft voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf een speciale website in het leven geroepen. Die site heet www.mkbvv.nl (wat staat voor mkb verzekeringsveiling).

 

SEZ claimt de eerste verzekeringsaanbieder te zijn die zich specifiek richt op oplossingen voor het mkb. Sleutelwoorden hierbij zijn online vergelijken, snelle verwerking (van aanvragen én claims) en deskundige antwoorden op uiteenlopende vragen.

 

Op de site zijn al zorg-, verzuim- en WIA-verzekeringen te veilen en op afzienbare termijn zullen meer verzekeringsveilingen volgen. "Bedrijven zijn laaiend enthousiast over de eenvoud en interactieve begeleiding rondom de veilingen, om over het verschil in prijs en voorwaarden nog maar te zwijgen", aldus initiatiefnemer Dennis Massaar.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.