nieuws

Mantelzorgers naar Borsato

Archief

Op vrijdag 10 oktober kunnen 2.500 mantelzorgers op uitnodiging van verzekeraarscombinatie Uvit het eerste ‘Wit Licht’-concert van Marco Borsato in het Gelredome bijwonen.

 

Op deze manier wil de verzekeraar een "belangrijke groep" uit de samenleving een speciale avond bezorgen en de erkenning voor mantelzorg laten zien. "Mantelzorgers verdienen meer erkenning van onze samenleving dan ze nu ontvangen. We vinden deze concertavond een unieke gelegenheid om iets concreet voor mantelzorgers te doen en ze te laten genieten", aldus Uvit-bestuurder Martin Bontje.

 

  &nbspIn Nederland zorgen ongeveer drie miljoen mensen voor een ziek familielid, vriend, buurvrouw of andere naaste. "Die ondersteuning van mantelzorgers is een belangrijk onderwerp binnen Uvit. Zo zijn speciale webkranten voor mantelzorgers in het land opgezet en ontvangen mantelzorgers speciale vergoedingen in de aanvullende verzekeringen van Univé", aldus Bontje.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.