nieuws

Korevaar van Dijk stelt algemeen directeur aan

Archief

Korevaar van Dijk Letselschade (KVD) heeft een algemeen directeur aangesteld, de van buiten de branche afkomstige Eduard van Nieuwkerk.

 

De twee eigenaren en huidige directie van KVD, Ard Korevaar en Mark van Dijk, zullen na een inwerkperiode de volledige verantwoordelijkheid en aansturing van het bedrijf in handen geven van de nieuwe directeur. Beiden zullen betrokken blijven bij KVD, met name in de taakgebieden kwalitatieve coaching van de experts en het onderhouden van het netwerk van externe contacten. "KVD heeft de ambitie om het meest toonaangevende letselschadebureau van Nederland te zijn."

 

  &nbspEduard van Nieuwkerk is volledig nieuw in de branche. Hij was eerder onder meer algemeen directeur van Topdeq, een leverancier van kantoormeubelen, en tot voor kort financieel directeur van Henry Schein Benelux, een leverancier van tandartsbenodigdheden.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.