nieuws

‘ Kopgroep’ nieuwe dienstverleners start Excellent Advies

Archief

Medio september zal er volgens adviseur Ab Flipse een stichting Excellent Advies worden opgericht die zal bestaan uit een zogeheten kopgroep van dienstverleners die reeds min of meer transparant werken.

Kenmerk van deze groep is dat ze allen een soort consultatieformulier als het door het ministerie voorgestelde dienstverleningscontract gebruiken. Volgens Flipse, die deze week bekendmaakte voorlopig te stoppen met de Vereniging De Andere Tussenpersoon (DATp), zal zijn medebestuurslid van DATp, Elly Jonkman, een belangrijke rol in de stichting vervullen en zal ook de AFM hierin zitting nemen. De toezichthouder is volgens Flipse met name geïnteresseerd in de ervaringen van de ondernemers uit de kopgroep met het dienstverleningscontract dat door de klant moeten worden ondertekend. De bedoeling is verder dat de stichting Excellent Advies in november een congres zal houden over dit onderwerp. Flipse ziet voor zichzelf geen rol in de stichting. "Mijn taak zit erop."      

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.