nieuws

iZio-reispolis langs snelweg

Archief

om vakantiegangers langs de A2 een last-minute reisverzekering te laten sluiten

Op een parkeerplaats langs de snelweg was een ‘verzekeringsdrive-in’ gemaakt, waar automobilisten met een laptop alsnog een polis kunnen sluiten. iZio is heel tevreden over de actie: "Er zijn meer dan duizend mensen door de drive-in gegaan. Onze opzet was hiermee naamsbekendheid en bewustzijn over reisverzekeringen te creëren. Dat is uitstekend gelukt." Uit onderzoek in opdracht van iZio blijkt dat 25% van de Nederlanders onverzekerd op reis gaat. Verder is 44% van de wel verzekerde Nederlanders niet op de hoogte van het eigen risico op de reispolis.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.