nieuws

Gratis Hypobox bij ProFinT

Archief

De nieuwe serviceorganisatie ProFinT heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Intersoftware, leverancier van Hypobox, waardoor de aangesloten kantoren kosteloos gebruik kunnen maken van het softwareprogramma.

Daarnaast krijgt het aangesloten kantoor de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief gebruik te maken van additionele modules als Rentebox, Planningbox of Internet-leadmodules. Marc Jochem, operationeel directeur ProFinT:"Wij gaan voor service en vinden dan ook dat de kantoren professionele middelen tot hun beschikking moeten hebben; vandaar dat wij als ProFinT deze middelen stimuleren."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.