nieuws

EMN Expertise opent vestiging in Amsterdam

Archief

EMN Expertise, onderdeel van CED, gaat uitbreiden. In januari wordt een nieuw regiokantoor geopend in Amsterdam en verhuist kantoor Vianen naar Capelle aan den IJssel, waar kantoor Rotterdam reeds gevestigd is.

 

Volgens Frank van der Molen, directeur van CED’s bedrijfsdeel Brand/varia, waar EMN onder valt, heeft het bedrijf de laatste jaren het gezicht te weinig laten zien in de hoofdstad: "EMN Expertise heeft zijn roots op de co-assurantiemarkt en op de beurs. Wij denken dat we daar voor onze opdrachtgevers toegevoegde waarde kunnen bieden."

 

  &nbspMet de verhuizing van kantoor Vianen naar Capelle versterkt EMN de positie van kantoor Rotterdam. In deze vestiging zijn onlangs twee andere bedrijfsonderdelen gevestigd, die deel uitmaken van EMN Expertise: ITS Expertise en de in april gestarte transportactiviteiten.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.