nieuws

Door regen ingestort dak gedekt bij Fortis ASR

Archief

Geïnspireerd door de wolkbreuken van de afgelopen dagen heeft Fortis ASR besloten om dakinstorting door wateraccumulatie voortaan mee te verzekeren  op de bedrijfsgebouwenverzekering, de goederen- en inventarisverzekering en de bedrijfsschadeverzekering. De uitbreiding geldt bij nieuwe aanvragen en mutaties.

Door regen ingestort dak gedekt bij Fortis ASR

Gebouwen met een groot plat dak, opgebouwd uit stalen dakplaten en een stalen draagconstructie komen voor de dekking in aanmerking. Op kosten van Fortis ASR vindt er eerst een standaardinspectie plaats. Indien nodig worden er preventieve maatregelen genomen. Als het gebouw is goedgekeurd, geldt een wateraccumulatiedekking van maximaal 10% van het verzekerde bedrag met een maximum van € 250.000. Voor de goederen- en inventarisverzekering en de bedrijfsschadeverzekering geldt, bij goedkeuring van het gebouw, een volledige dekking. Bij de bedrijfsgebouwenverzekering is een premietoeslag van toepassing.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.