nieuws

Delta Lloyd: zzp-rapport voor tussenpersoon

Archief

Delta Lloyd introduceert, ter ondersteuning van het Eigen Baas Pakket, een zzp-rapport voor assurantieadviseurs. Het rapport helpt het intermediair bij de adviesrol en past binnen de ambitie van Delta Lloyd om dé mkb-verzekeraar van ons land te worden.

Delta Lloyd: zzp-rapport voor tussenpersoon

De zzp'ers vormen een groeiende groep ondernemers in Nederland, maar zijn als groep enorm divers en het is niet eenvoudig om daar snel zicht op te krijgen. Het rapport geeft onder meer inzicht in cijfers, trends, ontwikkelingen in de zzp-markt en de effecten daarvan op de risico’s. Op basis van deze informatie heeft Delta Lloyd een analyse gemaakt van de belangrijkste verzekeringsbehoeften. Het totaal aantal brancherapporten van Delta Lloyd komt hiermee op 21.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.