nieuws

Brand in sportschool bezorgt NN een schadepost van 6,5 miljoen

Archief

Het grootste fitnesscentrum van Apeldoorn, sportschool Fysical Fitness, gevestigd in een oud schoolgebouw, is in de nacht van woensdag 16 op donderdag 17 juli in vlammen opgegaan.

 

Om 00:10 uur kreeg de politie de melding van de uitslaande brand. Spoedig daarna schaalde de brandweer op naar een ‘zeer grote brand’ en zette meerdere blusvoertuigen en ongeveer 30 brandweerlieden in om het vuur te bestrijden. Na ongeveer een uur werd het sein brand meester gegeven. De brand woedde op de begane grond en een bovenliggende etage. De oorzaak is nog onbekend. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

 

  &nbspDe schade aan gebouw en inventaris, die zijn verzekerd bij Nationale-Nederlanden, wordt door EMN Expertise vooralsnog geschat op _ 6,5 mln. Coolen Expertise is verantwoordelijk voor de contra-expertise.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.