nieuws

Afgezwaaide Van Almkerk verrast Kika

Archief

Bij zijn afscheid als directeur van systeemhuis Anva wilde Stoffel van Almkerk geen cadeaus ontvangen, maar prefereerde hij donaties aan de Stichting Kika. De relaties schonken bij elkaar een bedrag van € 6.000, dat Van Almkerk onlangs aan Liesbeth Knegtmans van KiKa kon overhandigen.

Afgezwaaide Van Almkerk verrast Kika

KiKa (Kinderen Kankervrij) werft fondsen die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland: Emma Kinderziekenhuis AMC Amsterdam, UMC Groningen Koningin Beatrix Kinderkliniek, Willem-Alexander Kinder- en Jeugdcentrum Leiden, UMC St. Radboud Kinderziekenhuis Nijmegen, Erasmus MC – Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam, VU medisch centrum in Amsterdam en het Wilhelmina Kinderziekenhuis Utrecht.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.