nieuws

Zorgportaal Turien voor buitenlandse uitzendkrachten

Archief

Assuradeurenbedrijf Turien & Co heeft een portaal voor de verzekering van buitenlandse uitzendkrachten ingericht. De faciliteit is toegespitst op veelal Poolse arbeidskrachten die in dienst zijn van uitzendbureaus.

Zorgportaal Turien voor buitenlandse uitzendkrachten

Deze werknemers moeten verplicht verzekerd worden onder de basisverzekering, maar wonen en werken niet het hele jaar in Nederland. Elk uitzendbureau met een zorgcollectiviteit voor buitenlandse medewerkers krijgt de beschikking over het door Turien ontwikkelde portaal. Daarmee kunnen onder meer aan- en afmeldingen worden geregeld en eerder beëindigde polissen weer worden heropend.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.